dijous, 16 de desembre de 2021

Tema Cristòfor Colom, la seva identitat i el seu pensament

 Acabo de comprar aquestes dos llibre que m'ajudaran a argumentar la meva tesi sobre la identitat de Cristòfor Colom en propers escrits que publicaré a la revista la Tortuga Avui de Caldes de Montbui ( Potser hauríem d'escriure Montbohi)Com ja exposo i argumento en el meu llibre DOTZE, jo crec que Godofredo de Bouillon era un noble bel·lònida relacionat amb Occitània i la llengua d'oc ( probablement Guifré de Bouilh), els cavallers de l'Orde del Temple del Rei Salomó i relacionat amb el comte de Barcelona, Guifré "el Bel·lós" ( mal anomenat "Pelós") també bel·lònida i familiar de Salomó de Carcassona i Narbona a Occitània). Al qual, en castellà li diuen Wifredo el Welloso" .

La meva hipòtesi, feta ja amb alguns arguments importants, és que Cristòfor Colom era un noble bel·lònida amb arrels genealògiques a Bordeus a la Gascunya ara també Occitana.

I, relacionat amb la fe dels cavallers del temple del rei Salomó que era una fe cristiana de Tradició Johanita.

A l'acta notarial o es Capitulacions de Santa Fe, va deixar constància i va fer signar als reis Catòlics, Ferran II , comte de Barcelona - que era un títol de bel·lònida- i Príncep del Principat dels regnes de la Corona d'Aragó i a la reina del regne de Castilla, que es destinaria una part dels beneficis del comerç amb Amèrica a la recuperació del Temple de Jerusalem, el Temple del rei Salomó.

A qui és donava culte en aquest Temple del rei Salomó?

Té alguna relació aquest Temple de Salomó a Jerusalem amb el Temple de la Sagrada Família de Gaudi a Barcelona?

En parlo en el meu llibre DOTZE

Resulta complex i difícil estudiar la identificació de Cristòfor Colom, ja té moltes arrels i moltes branques que cal estudiar a fons i amb bon criteri, amb seny i en consonància a la Veritat.


Jordi Salat

josalort@hotmail.com

Llibre DOTZE